Image

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

1. Cum ajung la gaderoba?

Odata ajuns in Kulturhaus iti poti lasa haina, geanta sau rucsacul la garderoba. Aceasta este situata in curtea interioara. Pentru a ajunge la garderoba trebuie sa cobori la subsolul clubului si sa iesi in curtea interioara situata la capatul opus, folosind scarile. Ajuns in curtea interioara mergi in partea stanga si vei vedea marcajul spre garderoba. Pentru obiectele depozitate la garderoba noastra vei primi un card inscriptionat cu un numar unic si logo-ul nostru. Pentru a primi obiectele depozitate trebuie sa returnezi acest card. In cazul in care ai pierdut cardul te rugam sa citesti punctul 8. Garderoba este gratuita!

2. De unde pot cumpara jetoane?

Jetoanele se pot cumpara de la casieria de jetoane situata in subsolul clubului. Un jeton costa 5 lei. Jetoanele se pot achita cash cu sau cardul bancar personal.

3. Unde pot fuma?

In Kulturhaus exista spatiu special amenajat pentru fumatori in curtea interioara. Este strict interzis fumatul in interiorul clubului / toalete / garderoba.

4. Unde este toaleta?

Toaletele sunt situate in curtea interioara. Daca esti in interiorul clubului, la subsol, foloseste iesirea spre curtea interioara si apoi mergi spre stanga. Vei vedea marcajul spre toalete.

5. Am o problema in locatie, cui ma adresez?

Daca ai o problema in interiorul clubului, nu reusesti sa gasesti toaleta sau casieria de jetoane, ai pierdut sau gasit un obiect personal te rugam sa te adresezi celui mai apropiat angajat. Acestia pot fi recunoscuti dupa tricourile cu insemnele Kulturhaus.

6. Ce pot face cu jetoanele care mi-au ramas?

Jetoanele nu pot fi returnate insa pot fi folosite in orice alta seara in care Kulturhaus este deschis.

7. Unde este iesirea?

Iesirea se face prin curtea interioara. Daca esti in club, la subsol, foloseste iesirea spre curtea interioara si apoi mergi spre dreapta. Vei vedea marcajul spre iesire.

8. Am pierdut ceva aseara cui ma adresez?

Ai ajuns acasa si ai observat ca ai pierdut ceva in Kulturhaus? Trimite un mesaj pe pagina noastra de Facebook sau vin-o la club de joi pana sambata in intervalul orar 22.00 – 5.00.