Despre

Kulturhaus înseamnă în limba germană „casa de cultură”. Ei bine, venind în întâmpinarea acestui lucru, Kulturhaus Bukarest nu este numai o discotecă unde duduie muzica pusă de un DJ oarecare, Kulturhaus este și devine pe zi ce trece mult mai mult. Este acel loc cool unde manifestările culturale de orice fel (atât petreceri, cât și concerte live, expoziții de fotografie, grafică sau pictură, sesiuni de public speaking, vizionări de filme de artă, teatru experimental, art-performance, artă monumentală, arhitectură, scenografie și teoria costumului, experimente, etc.) sunt la ele acasă. Kulturhaus este un must-have al vieții de noapte a centrului de București unde contează foarte mult pe lângă muzică spiritul, creativitatea, contează filosofia din spate, contează să fii „din zonă”. Și contează foarte mult atitudinea.
Click AICI pentru regulamentul nostru de ordine interioară

Jetoane

Luând exemplu de la marile cluburi din Germania, am introdus sistemul de plată cu jetoane la bar care ușurează extrem de mult accesul la barurile din spațiul clubului Kulturhaus. Oricât de mult bei, nu te mai scormonești în portofel pentru bancnota potrivită, nu mai aștepți rest de la barman, coada merge mai repede, poți să calculezi câte jetoane să cumperi pentru a-ți rămâne bani și de întors acasă.
Un jeton sau token Kulturhaus valorează 3 RON.
Toate jetoanele metalice produse și înseriate în Kulturhaus (pentru a împiedica falsificarea) pot fi achiziționate de la punctele de vânzare aflate în spațiul clubului. Aceste puncte de vânzare sunt delimitate clar și pot fi găsite cu ușurință la subsolul si etajul clubului. Jetoanele, odată cumpărate, nu sunt returnabile. Dacă vă rămân în plus după o seară în Kulturhaus, le puteți folosi în altă seară de funcționare a clubului sau, desigur, le puteți păstra ca amintire.

Hartă

Odată ajuns la clubul nostru (conform adresei specificate în secțiunea noastră de CONTACT) vei fi pus în fața unei alegeri destul de cunoscute pentru un om care vrea să-și petreacă o noapte cu prietenii în oraș: „Eu unde beau și dansez?” Ei bine, te ajutăm noi să te decizi încă înainte să ne calci pragul. Cu această hartă a locației pusă la dispoziție de noi.